0
phone-icon
098-20-10-325 Замовити дзвінок

Захист при зберіганні ковбасних виробів

Відгуки:
(0)
  • Модель: Х000003
  • Наявність: Є в наявності
340 грн.
Знайшли дешевше?
Без ПДВ: 340 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

Відправка у той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • інформаційна вкладка
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

BIOGREEN Storage of sausages

Захист при зберіганні ковбасних виробів,

призначених для тривалого зберігання, або для транспортування.

Властивості:

Засіб не агресивно діє на ковбасні вироби, утворює мономолекулярний захисний шар, що не має

запаху, не псує оброблювані поверхні ковбасних виробів, водорозчинний, малотоксичний

(IVклас), має пролонгований ефект (> 45 днів) із широким спектром антимікробної дії, стабільний при зберіганні. Дозволено до використання в харчовій промисловості та в побуті.

Засіб забезпечує пролонговану антимікробну активність, а також зниження усушки (втрати ваги ковбасних виробів внаслідок її зневоднення). На поверхні засіб утворює мономолекулярну захисну полімерну плівку, забезпечуючи стабільність до окислення як самої плівки, так і продукту, а також запобігає втраті маси продукту внаслідок втрати вологи.

Засіб пригнічує на поверхнях як хімічні процеси старіння ковбасних виробів(жиру в першу чергу), так і ефективно гальмує пов'язані з ним мікробіологічні деструктивні процеси. Пролонговано блокує генерацію мікроорганізмів (бактерій, плісняви, грибів), стабілізує харчовий продукт від накопичення супутніх біологічному процесу продуктів деструкції (зниження рН, появи вільних жирних кислот, продуктів окислення) і забезпечує необхідну вологість продукту.

Забезпечує зберігання ковбас при температурі (0 ± 2⁰С):

Продукція Збільшення терміну зберігання за умови відповідно ДСТУ (рази) Зменшення втрати ваги за умови зберігання згідно ДСТУ (рази) Метод обробки

Варена 1.5 - Зрошення, протирання

Напівкопчена 2 2 Зрошення, протирання

Варено-копчена 2 4 Зрошення, протирання

Сиро-копчена 3 5 Зрошення, протирання

Застосування

Засіб охолоджують до +5-0 ⁰С. Для обробки ковбасних виробів використовують два методи: зрошення або протирання. Після підсихання оброблених ковбасних виробів їх зберігають у холодильній камері.

За необхідності або перед використанням захисна плівка легко змивається водою.

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Відгуки
Микола.
Микола.
14.07.2024
Pool clean series-C Комплексний засіб для очистки води в басейнах з підвищеною мутністю та утворенням водоростей.
Pool clean series-C Комплексний засіб для очистки води в басейнах з підвищеною мутністю та утворенням водоростей.
Вчора купив цю диво хімію в епіцентрі (дівчина-консультант підказала) Коли я залив її в басейн (500мл на 5м3) вода стала як молоко, біла та мутна. Це було о 12й. Ближче до вечора стала прозорішою. Я сьогодні я глянув (о 7й ) і побачив кришталево прозору воду. Фільтр в процесі роботи чистив разів 5..