0 грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- інформаційна вкладка
- Відгуків (0)
BIOGREEN Storage of sausages
Захист при зберіганні ковбасних виробів,
призначених для тривалого зберігання, або для транспортування.
Властивості:
Засіб не агресивно діє на ковбасні вироби, утворює мономолекулярний захисний шар, що не має
запаху, не псує оброблювані поверхні ковбасних виробів, водорозчинний, малотоксичний
(IVклас), має пролонгований ефект (> 45 днів) із широким спектром антимікробної дії, стабільний при зберіганні. Дозволено до використання в харчовій промисловості та в побуті.
Засіб забезпечує пролонговану антимікробну активність, а також зниження усушки (втрати ваги ковбасних виробів внаслідок її зневоднення). На поверхні засіб утворює мономолекулярну захисну полімерну плівку, забезпечуючи стабільність до окислення як самої плівки, так і продукту, а також запобігає втраті маси продукту внаслідок втрати вологи.
Засіб пригнічує на поверхнях як хімічні процеси старіння ковбасних виробів(жиру в першу чергу), так і ефективно гальмує пов'язані з ним мікробіологічні деструктивні процеси. Пролонговано блокує генерацію мікроорганізмів (бактерій, плісняви, грибів), стабілізує харчовий продукт від накопичення супутніх біологічному процесу продуктів деструкції (зниження рН, появи вільних жирних кислот, продуктів окислення) і забезпечує необхідну вологість продукту.
Забезпечує зберігання ковбас при температурі (0 ± 2⁰С):
Продукція Збільшення терміну зберігання за умови відповідно ДСТУ (рази) Зменшення втрати ваги за умови зберігання згідно ДСТУ (рази) Метод обробки
Варена 1.5 - Зрошення, протирання
Напівкопчена 2 2 Зрошення, протирання
Варено-копчена 2 4 Зрошення, протирання
Сиро-копчена 3 5 Зрошення, протирання
Застосування
Засіб охолоджують до +5-0 ⁰С. Для обробки ковбасних виробів використовують два методи: зрошення або протирання. Після підсихання оброблених ковбасних виробів їх зберігають у холодильній камері.
За необхідності або перед використанням захисна плівка легко змивається водою.
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.